Boží plány s Májuškou...:o))

24. 11. 2008 19:44
Rubrika: Nezařazené

  Jsem plánovač obecný, čeleď: trémista, kmen: obavač_se :) Ale Bůh to nevzdává a učí mě odvaze... Bere do rukou můj diář, usměje se, něco škrtne, něco přepíše a výsledek je... dechberoucí :-). Tady je malý příklad jedné krásné a bláznivé věci, která mě potkala:)...

  Když mi bylo 15, nemohla jsem jet z finančních důvodů na čtrnáctidenní koncertní Paprturné do Anglie, což bylo pro mě opravdu velké zklamání. Sebrala jsem zbytky naděje a modlila jsem se: Ať se stane Tvá vůle. A tahle modlitba v ony dny natrvalo a úplně změnila můj život.

  Asi za 2 týdny jsem se šla zeptat naší kravařské sestry Věry, jestli bych náhodou nemohla jet na nějakou dobu do Rakouska k jejich sestrám. Kupodivu jo :o).  A tak jsem se na 14 dní dostala do jedné rakouské školky, na místo, které tolik miluju:).. Od té doby za dětma jezdím každý rok a moje němčina je na docela vysokém levelu:o).

  To není konec příběhu:). Ve Vídni jsem dostala nabídku jet jako náhradnice za jednu nemocnou řeholní sestřičku na Světový den mládeže v Kolíně nad Rýnem. Rozumějte, v době, kdy to bylo pro mě finančně úplně nereálné, ani bych nepomyslela... Přišla jsem k tomu jak slepý k houslím:o)). A to pořád není všecko:o).

  V Kolíně nad Rýnem na Weltjugendtagu 2005;-) jsem totiž potkala opravdického Anděla:o). Vysokého zelenookého anděla z běloruského Minsku. A normálně se se mnou mezi tisíci lidmi na té ulici dal do řeči:). Mé romantické patnáctileté srdce se v tu chvíli úplně zachvělo:o)). Po 3-minutovém rozhovoru mou v té době opravdu chabou angličtinou a asi 3 mailech mi bylo jasné, že chci studovat jazyky a že se prostě naučím rusky:o). Říkal, že chce být tlumočníkem a já jsem v tu chvíli zaslechla onen tichý Hlas, který se mě ptal, jestli to není i moje tajná tužba. Stavět mosty mezi lidmi, kteří by si bez mé pomoci neporozuměli. Pomáhat spojovat národy:).

  Čas zraje a plyne... Tak jak se Anděl zjevil, zase zmizel, a já mu nebudu moct nikdy poděkovat. Letos maturuju, hlásím se na výšku, chvílemi propadám ze té veliké mlhy přede mnou nervozitě:)... Občas na mé dveře zaklepou sestry Obava a Nejistota. Ale já vím, že Bůh má s mým životem skvělý Plán a  dělá v mém životě veliké, dechberoucí věci. Ohlédnu se zpět a chce se mi vykřičet to všecko do světa a ohlédnu se podruhé a chce se mi potichu se radovat jen tak pro sebe.

  Záleží jen na vás, můžete se radovat se mnou.:-)

Zobrazeno 1477×

Komentáře

Cuauhtlatoatzin

To by šlo zrealizovat i bez sponzorů. Zde na internetu. Jediné co by se muselo vložit by byla práce. No práce, to by byla spíše zábava. Taková bible v dialektech. :-) Pak stačí už jen domorodcům pořídit připojení k internetu. ;-)

Kleine-Biene-Maja

Weri: Dobrá dobrá, pro tvé krásné oči o této možnosti budu uvažovat :D.<br />
Cuauahtloatoatzin (to mi teda dalo zabrat:D): Nojo, ale jak přiměješ podezřívavé kravařské omky, aby ovládaly myší dění v tom ďábelském stroji zvaném PC?:)

Zobrazit 21 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz