My little prayer

24. 11. 2008 19:02
Rubrika: Nezařazené

  Bože, děkuju.

  Děkuju Ti, že když můj život zběsile utíká jako poplašené hříbě, pozveš mě k sobě, díváme se na sebe a mé srdce mě může konečně dohonit.

  Děkuju Ti  za všecičko to vtipné a legrační, co děláš. Jak jsi mi ústy kněze u zpovědi nezadal pokání a řekl jsi: "Dneska to máš gratis, baby". :):)

  Děkuju Ti za Hlubinu, jež jsi stvořil a o kterou se nemohu dělit s nikým jiným, než s Tebou, protože neexistují tak veliká lidská slova, která by o ní mohla vyprávět. Tak se mnou mlčky sedíš a usmíváš se nad mým úžasem a nasloucháme té divukrásné melodii.

  Děkuju Ti za to, jak jsi sám galantní a něžný a děkuju Ti za všecky tvé syny, za ty největší borce světa:), kteří nám dívkám pomáhají do kabátu, pouštějí nás do dveří a povídají si s námi. Žehnej jim prosím.

  Děkuju Ti za mou slabost, bez níž bych nevěděla, jak MOC Tě potřebuju. Za to, že když padnu, mě necháš vyplakat a podáš mi kapesník, ale pak trváš na tom, abych vstala a šla dál. A pokud je třeba, kus cesty mě neseš a posíláš mi do cesty všecky Šimony a Veroniky... děkuju.

  Děkuju Ti za to, že když se ženu za bláhovostmi a marně se snažím zasytit Hlad mého srdce bonbóny a žvýkačkami, zavoláš mě jménem a nabídneš mi jediný Chléb, který umí zasytit.

  Děkuju Ti za sluneční paprsky, které šimrají na nose. Za to, jak s každým ročním obdobím začne úplně jinak vonět vzduch. Za něhu sněhových vloček a šustivou chůzi v podzimním listí. Za úsměvy miminek a děti s pusou upatlanou od borůvek.

  Děkuju Ti, že Ti můžu děkovat. :-*

Zobrazeno 753×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz